Mūsų pirkėjų atsiliepimai

Kristė, atsiuntusi savo nuotrauką su papuošaliukais


Ačiū už nuostabius papuošalus „Lazuritas ir perlai“. Pamačiau šį rinkinį ir iš karto supratau – čia mano daiktas, ir viskas. Gavusi iš karto juo pasipuošiau, jaučiausi labai graži bei moteriška. Tikrai ateityje dar ką nors įsigysiu!
Augustė​

Ačiū už lengvučius ir subtilius auskarus „Princesė Aleksandra“! Juos segėdama jaučiuosi visiškai kitaip nei su bižuteriniais auskarais. Perlai tikrai turi švelnaus švytėjimo, kuris tarsi nušviečia ir juos nešiojančią moterį...
Ieva


Siuntinys jau pasiekė mano namus. Ačiū, kad su meile viską pakavote, matyti, kad daug pasistengėte jau vien dėl papuošalų dėžučių. Vertinu ir sveikinu tokį požiūrį tiek į savo darbą (ką ten darbą, greičiau pomėgį ir didžiulę aistrą), tiek į žmogų, kuriam tai siunčiate.
Rytų paslaptys“... Toks gražus derinys ir visos Jūsų filosofijos atspindys: kukliai ryškus akcentas, jis tikrai papuoš mano nuostabią pusseserę, kuriai tai bus dovana. Tad Jūsų papuošalai keliaus ir suras dar vienus namus ir širdį. O aš kuo greičiau uždarau dėžutę, kad neišsklaidyčiau to lengvo paslapties šydo, kuriuo apgaubėte savo subtilius kūrinius. Ačiū.
Vilma


Be galo džiaugiuosi įsigijusi nuostabaus grožio auskariukus iš „Kvepiančio vaško“ rinkinio. Super kokybė! Lengvučiai, labai malonūs nešioti. Užsidėjau ir nebenusiimu :) Ačiū meistrei.
Renata


Per šias Kalėdas sulaukiau pasakiško grožio dovanų, pagamintų darbščiosios Linos. Vis dar neatsižiūriu, kokio kruopštumo ir gražumo darbas... O auskariukai lengvi kaip plunksnos. Viskas iki paskutinės smulkmenos pasakiškai gražu! O svarbiausia, segint papuošaliukus, gamintus iš širdies, atrodo, žmogaus dvasios gerumas persismelkia kiekvieną kartą prisilietus.
Kristė


Stebiuosi Jūsų kruopščiu darbu, idealiu skoniu. Jūs ne tik pabrėžiat perlo švelnų grožį ir tyrumą, bet ir parodot kitą žodžio „perlas“ reikšmę: kaip retenybę ir orumą.  Gavau neįkainojamą Jūsų dvasios dalelę. Ačiū!
Irina


Dėkoju subtiliajai auksarankei. Pirkau is Jūsų „Rytų paslaptis“. Jau ir nuotraukoje matėsi grožis, bet atidariusi baltąją dėžutę, apstulbau. Tikra tobulybė. Nuotraukos, kad ir kokios jos profesionalios, to atspindėti nepajėgs. Manieji auskariukai tokie egzotiški ir moteriški, tokie „ramūs“ ir paslaptingi, kad, manau, nešiodama juos, nevalingai tomis savybėmis „persiimsiu“. Dėkoju, kad esat. Dėkoju, kad man nebereiks sukti galvos, kuom ypatinga proga pamaloninti mano brangias, bet labai „įnoringas“ drauges :)
Linda